25 Şubat 2013 Pazartesi

istavrit




Bugün  15 gün önce kolu kırılan küçük kızımın alçısı çıktı. Elhamdülillah çok acılı ağrılı dönemdi ama geçti. Bir daha olmamasını diliyorum. Rabbim bütün çocukları her türlü kötülükten esirgesin İnşaallah...
Karadeniz'in güzel lezzetlerinden  olan bu balığı eşimin arkadaşı taaa Giresun dan göndermiş. Tekrar teşekkür ediyorum. Bize de afiyetle yemek düştü. 

Malzemeler
1 kg istavrit
Kızartmak için sıvı yağ
3 yemek kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığından biraz fazla tuz


Yapılışı
Temizlenen balıklar, tuzladığımız mısır ununa bulanarak kızgın yağda arkalı önlü kızartılır. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder