Hayırlı pazarlar. Pazar kahvaltısı için hazırladığım pratik ama lezzetli bu minik bohçalar bizim evde çok seviliyor. umarım siz de seversiniz:))
Malzemeler
10 yaprak milföy
8-9 adet kuru incir
1 çay bardağı ceviz
1 çay kaşığı tarçın
üzeri için pudra şekeri
Yapılışı
Ben ev yapımı incir reçeli kullandım Ama reçel bulamayanlar için: Kuru incirleri sıcak suda biraz bekletip yumuşatıyoruz .
yumuşatıyoruzKüçük küpler halinde doğrayıp ceviz ve tarçın ekleyerek iç malzemeyi hazırlıyoruz.Milföy hamurlarını küçük karelere kesiyoruz.
yumuşatıyoruzKüçük küpler halinde doğrayıp ceviz ve tarçın ekleyerek iç malzemeyi hazırlıyoruz.Milföy hamurlarını küçük karelere kesiyoruz.
İç malzemeyi milföylerin üzerine koyup bohça gibi kapatıyoruz. 180-200 derecede üzeri kızarıncaya kadar pişiriyoruz. fırından çıkarıp biraz soğuyunca üzerine pudra şekeri serpiyoruz.
afiyet olsun